Sandnes Bryggja

Booking: Sandnes Bryggja
Telefon: :+47 56 36 51 82
Fax: +47 56 36 50 11

E-post: e-kvinge@frisurf.no

Hjemmeside:Sandnes Bryggja
Feriehus A: 200m2 - 5 Soverom - 10 pers - Sjø 10 m
Feriehus B: 90m2 - 3 Soverom - 6 pers - Sjø 0 m
Feriehus C: 40m2 - 1 Soverom - 2/3 pers - Sjø 0 m


Hus A byr på 200 m2 boareal for flere familier som ferierer sammen eller reiseselskap på 10-13 personer. I toppetasjen er der 5 soverom,hvert med 2 senger,bad med dusj.
I kjøkkenet er set oppvaskemaskin,komfyr med stekeovn,kjøleskap og kaffetrakter. I et stort spiserom kan det dekkes til 10 personer. To romslige salonger gir også større reisegrupper god plass. Den store vindusfronten gir fin utsikt over fjorden.
Sportsfiskeren har 2 store stålvasker med varmt og kaldt vann i et eget utrustet rom for bearbeiding av fangsten.Her står også en 300 liters fryseboks.

Hus B har to vertikaldelte leiligheter på 90 kvadratmeter. Hver leilighet har stue, 3 soverom med 2 sengeplasser, kjøkken og 2 bad med dusj og varmekabler i gulv. Kjøkkenet er utstyrt med komfyr, kjøleskap, oppvaskemaskin, kaffetrakter og bestikk/dekketøy til 10 personer. Alle leilighetene har SAT-TV.
I bod på kai nivå er det en fryseboks på 300 liter til hver leilighet. Det er også en vaskemaskin som kan benyttes av leietakerene. Hver bolig har balkong med hagemøbler. Fra balkongen og gjennom de store vinduene er det oversikt over det storslåtte landskapet, solnedgang og ferdselen på fjorden. Leiligheten leies ut hver for seg, men hus B er ideelt for to familier (grupper) som vil reise sammen.

Hus C: De fire nye leilighetene er ca 40 m2 store og har to rom + bad og kjøkken. Badet er innredet med dusj,vaskemaskin og varmekabler i gulvet. I det velutrustede kjøkkenet er det komfyr med stekeovn , kjøleskap, oppvaskmaskin og kaffetrakter.
Leiligheten er ideell for 2 personer eller familier med 1-2 barn. i tillegg til soverom med 2 senger er der dobbel sovesofa i dagligrommet. Hver bolig har balkong med hagemøbler. Fra balkongen og gjennom de store vinduene har man oversikt over det storslåtte landskapet og ferdselen på fjorden.
Til hver leilighet hører en ytterbod i kainivå med en 190 liters fryseboks. Her kan en sette fra seg fiskeutstyr og annet.

Masfjordnes er den naturlige samlingsplass for båtfolket i Masfjorden sommerstid. Den årlige fiskefestivalen trekker mye folk fra nær og fjern, og lokale krefter byr på dans og bryggefest to dager på rad. vinge landhandel ligger på bryggekanten og har det du trenger av dagligvarer og drivstoff til båter, både diesel og bensin. Der finner du også fiskeutstyr og lokal håndverkskunst. To badestrender ligger lett tilgjengelig fra både sjø og land med murte griller og benker til fri avbenyttelse.For de som har interesse for historie finnes Kvamsdals Fargeri som var i drift fra 1889 - 1954 og Sandnes kirke fra ca 1850.

Reisetid med bil Bergen - Masfjordnes 1 time, og Bergen Airport - Masfjordnes 1,5 time.
Ferje fra Hanstholm i Danmark til Haugesund/Bergen kjøres av Fjordline.

En nydelig skjærgård med masse muligheter for fiske og rekreasjon. Mange småøyer og holmer med et mangfold av fisk. Mange utfordringer selv for den drevne sportsfisker. Fisk over 10 kg er ikke uvanlig. Nyt turen i den indre skjærgård eller reis lenger ut mot havet.
Sesong 1:
Sesong 2:
Sesong 3:
Alle priser i EURO
Sesong Hus Ukepris m. 18' båt  
1 A    
2 A    
3 A    
1 B    
2 B    
3 B    
1 C    
2 C    
3 C    
 
 


TILBAKE TIL FYLKESKARTET


Sidene er levert av:


© Copyright 2004, Signaturdata