Sorry, your browser doesn't support Java(tm). Angelamfi Grefsnesvågen

Booking: Angelamfi
Telefon: :+47 72 46 53 00
Mobil: +47 979 84 910 / 938 61 362
E-post:post@angelamfi.com

Rorbuer på 2 plan- 136m2 - 2 soverom - 4 personer
Store Rorbuer på 3 plan - 165 m2 - 3 soverom (alle med eget bad) - 7 personer
Leiligheter - 63 til 153m2 - 1 til 2 soverom - 2 til 4 personer


Angelamfi Grefsnesvågen er et av kyst-Norges flotteste ferie- og konferansesenter, beliggende sørvest på Hitra – ut mot storhavet og tusenvis av øyer, holmer og skjær. Her finnes 21 velutstyrte rorbuer og leiligheter, alle med TV, DVD, trådløst nettverk, telefon, fullt utstyrt kjøkken, spisekrok, stue, soverom og romslig terrasse med utsikt over vågen. I rorbuene har alle soverom eget bad/toalett. Leilighetene har ett eller flere bad/toalett, avhengig av antall sengeplasser.

På senteret finnes også et felles sløyerom med ”after fishing” rom for sosialt samvær, og et fryserom hvor hver boenhet disponerer egen fryser (220 liter). Vaskemaskin og tørketrommel er tilgjengelig ved henvendelse til betjeningen, som også er behjelpelig med båtutleie og fiskeguide. Angelshop selger enkelt fiskeutstyr m.m..

Angelamfi Grefsnesvågen har kjøkken og kro med plass til 40 gjester, partytelt med sitteplass til 50 personer og grillhytte for 12. Lokalitetene kan leies, med eller uten kokk og servitører. To store griller står også til disposisjon for våre gjester, for bruk på kaia.

Fra Grefsnesvågen tar det bare 5 minutter med bil eller 15 minutter med båt til Kvenvær, et lite tettsted med matvarebutikk og restaurant/pub. Butikken fungerer også som apotek, bank og postkontor. Hovedsenteret på Hitra, Fillan, ligger 30 minutter unna med bil.


Havfisketurer, vannskikjøring, sauna, badeanlegg og minigolf.
Dykkermiljø og luftfylling av dykkerflasker. Turstier, rasteplasser og fiskeplasser fra land.

De fleste boenhetene er godt utstyrt med kjøkken, spisekrok, oppvaskmaskin, TV/DVD/ISDN, utstyrsbod, vaskemaskin osv. alt etter type og standard på boenheten.
I rorbuene har hvert soverom sitt eget bad/toalett. De største rorbuene har også egen badstu. Vi har flere tyske TV-kanaler tilgjengelig.
Ellers er vaskemaskin og tørketrommel tilgjengelig for alle leietakere hos huseieren. Telefonkontakter i alle leiligheter med egn intern nummerserie.

Anlegget har to møterom, det ene med plass til 45 personer, det andre med plass til 16 personer.
Hvert møterom har videokanon, ISDN, overhead, whiteboard og flipover.

Last ned prislisten for Grefsnesvågen her

TILBAKE TIL FYLKESKARTET


Sidene er levert av:


© Copyright 2004, Signaturdata