Hvordan du bruker sidene:

Disse internett-sidene er laget med formål å gi en brukervennlig tilgang til informasjon om tilbydere av overnatting og fiskeferie i Norge. I den grad det er mulig har vi unngått å benytte spesielle "plug-ins" og multi-media programvare, slik at alle skal kunne benytte sidene selv om man ikke har det mest oppdaterte data-utstyret.

Fra hovedsiden kommer du direkte til vårt Norgeskart. På kartet klikker du bare på det fylket, eller området, du ønsker å se nærmere på.
På fylkeskartet du da får opp vil alle våre registrerte utleiehytter være plottet inn, slik at du enkelt skal kunne velge den som du synes ligger ligger best til geografisk for ditt feriemål.
Du kan også velge et sted fra listen ved siden av fylkeskartet hvis du er kjent og vet hvilket sted du er på utkikk etter.

Hver hytteutleier har sin egen side med et bilde som viser stedet, og her vil det være informasjon om alt du trenger for å bestemme ferien. Du vil finne en beskrivelse av stedet og det som tilbys av inventar, fiskemuligheter, båt og eventuelt annet utstyr. Her er selvsagt også informasjon om hvordan du kommer i kontakt med utleieren, hvilke priser som gjelder og hvor du kan bestille.

For de av stedene som Norsk Fiskeferie booker, vil du kunne forspørre din bestilling via et eget skjema som du fyller ut og sender inn. Vi garanterer at du får svar innen 24 timer hvis du oppgir din e-mail adresse.
Oppgir du ingen e-mail adresse blir bekreftelsen sendt pr. brev så snart som mulig. Hovedsiden

Norgeskartet

Kontakt

Hjelp© Copyright 2000, Signaturdata